Menu

Skjolds Venner

Skjolds Venner er en støtteforening, hvis formål er at støtte ungdomsafdelingen i Idrætsforeningen Skjold gennem forskellige aktiviteter. Disse aktiviteter er først og fremmest opkrævning af kontingent hos medlemmerne og afholdelse af bankospil og præmiewhist, men kan også være andre indtægtsskabende aktiviteter.

Støtten fra vennerne er blandt andet anvendt til afvikling af ungdoms-udlandstur, paradedragter til klubbens ungdomshold samt tilskud til udvikling af DBU Børneklub-konceptet.

Aktiviteter
Bankospil
Hver torsdag kl. 19:00 afholdes der bankospil på førstesalen i Skjolds klubhus. Spillet kører fra august og frem til sidst i maj. For deltagelse i bankospil opkræves et medlemskab på 25 kr. inden spilstart for ikke-medlemmer af Skjolds Venner.

Præmiewhist
Hver mandag kl. 18:30:00 afholdes der præmiewhist i Skjolds Klubhus, og der spilles i hele vinterhalvåret.
For deltagelse opkræves 30 kr. for en hel aften. Der spilles 2 x 20 spil ved hvert bord. Medlemskab på 25 kr. opkræves inden spilstart for ikke-medlemmer af Skjolds Venner.
Når alle borde er færdigspillet er der præmier til de tre bedste spillere.

Til dig som endnu ikke er medlem, men ønsker at være med til at støtte ungdomsarbejdet i Idrætsforeningen Skjold, så kan du blive medlem ved at overføre:

 

Medlemskab
Såfremt du kunne tænke dig at støtte ungdomsarbejdet i Skjold, kan dette ske ved at tegne et medlemskab af Skjolds Venner.

Medlemskab koster kr. 75 årligt pr. person eller kr. 100 årligt pr. husstand.

Indmeldelse og indbetaling kan ske på MobilePay til 635057 Støtteforeningen Skjolds Venner.

Alternativt til Sparekassen Danmark reg.nr. 9070 kontonr. 1623766108

Skjolds Venner

Formand
profilepic
Jette Pedersen
Kasserer
profilepic
Hanne Scheel
Medlem
ingen img
Jørn Christensen
Medlem
ingen img
Henrik Poulsen
Medlem
ingen img
Kurt Frandsen
Luk